Rips & Bringebærsaft 0,7 l

Lerum


Lerum Rips & Bringebærsaft 0,7 l
4420
kr 63,14 per l

Størrelse 0,70 liter
Utleveringsdager Alle dager
Ingredienser Råsaft frå rips 27% og bringebær 23% (frå konsentrat, totalt 50% råsaft), sukker, vatn, surheitsregulerande middel (eplesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), naturleg aroma.
Pant Kr 3,00
Opprinnelse Norge
Leverandør LERUM AS

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 190 kJ / 45 kcal
Fett 0,10 g
hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 10,80 g
hvorav sukkerarter 10,80 g
Protein 0,10 g
Salt 0 g

LERUM AS har levert informasjonen ovenfor.

Annet i Saft