Iceland Ostekake Toffee
Frysevare
Frysevare

Ostekake Toffee

400 g, Iceland

Ikke lenger tilgjengeligUtilgj.
kr 57,60

kr 144,00 /kg


Om produktet

Ostekake med toffeesmak på sprø kjeksbunn, toppet med toffee saus og dekorert med fyldig krem og topping med karamellsmak. Tines før servering.

Beskrivelse fra leverandøren

Ostekake med karamellsmak på kjeksbunn, toppet med karamell.

ICELAND MAT TRADING AS har levert informasjonen ovenfor.

Se alle varer fra Iceland

Innhold

Beskrivelse

Ostekake med toffeesmak på sprø kjeksbunn, toppet med toffee saus og dekorert med fyldig krem og topping med karamellsmak. Tines før servering.

Utleveringsdager

alle dager

Størrelse

400 gram

Ingredienser
Hvetemel (hvete), Margarin (rapsolje, vann, fullstendig hydrogenert kokosnøttolje, fullstendig hydrogenert rapsolje, emulgator: mono- og diglyserider av fettsyrer; surhetsregulerende middel: sitronsyre), fløtekaramellsaus (12 %) (sukker, glukose-fruktosesirup , Søtet kondensert skummet melk (skummet melk, sukker), vann, kokosfett, karamellisert sukker, geleringsmiddel: pektiner; smakstilsetning, salt, fortykningsmiddel: natriumalginat; surhetsregulerende middel: natriumsitrat; emulgator: mono- og diglyserider av fettsyrer; Oppstrammende middel: kalsiumklorid), myk ost med lavt fettinnhold (melk) (11 %), fløte (melk), yoghurt med lavt fettinnhold (melk), sukker, brunt sukker, vann, pasteurisert flytende hele egg, modifisert maisstivelse, invertsukkersirup , Glukose-fruktosesirup, hvetestivelse (hvete), vegetarisk mysepulver (melk), tørket skummet melk, hevemidler: natriumhydrogenkarbonat, ammoniumkarbonater; Tørket eggehvite (egg), emulgator: mono- og diglyserider av fettsyrer; Dekstrose, geleringsmidler: pektiner, agar; Surhetsregulatorer: Sitronsyre, natriumsitrater, monokalsiumfosfat, difosfater; Fortykningsmidler: johannesbrødgummi, xantangummi, natriumalginat; Salt.
Allergener

melk, hvete, egg.

Opprinnelsesland

Tyskland

Leverandør

ICELAND MAT TRADING AS

Oppbevaring
Frysevare-18°C eller kaldere. Må ikke fryses etter tining.

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi

1387 kJ / 331 kcal

Fett

16.40 g

hvorav mettede fettsyrer

6.70 g

Karbohydrater

41.10 g

hvorav sukkerarter

25.50 g

Kostfiber

0.80 g

Protein

4.50 g

Salt

0.20 g

Relatert